МВР е най-силният орган в правителството. Така че, съвсем логично и

...
МВР е най-силният орган в правителството. Така че, съвсем логично и
Коментари Харесай

Рашков: Веднага бих уволнил Биляна Гавазова и Златимир Йочев от bTV

 " Министерство на вътрешните работи е най-силният орган в държавното управление. Така че, съвсем разумно и напълно обикновено е да играе водеща роля в измененията, които би трябвало да се извършат в нашата страна и са по искане на българските жители. “

Това съобщи в изявление за БНР вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.Тежката задача за противопоставяне на закононарушенията, свързани с упражняването на политическото право на всеки жител да избира и да бъде избиран, е в Министерство на вътрешните работи, акцентира Рашков.

Той сподели няколко думи и за вчерашното му посещение в bTV.

" Видях каква не би трябвало да бъде публицистиката и евентуално методът, по който Гавазова и сътрудникът й (Биляна Гавазова и Златимир Йочев - бел.ред.) водеха предаването, е доходна активност ". 

" Чувах в техните уши техническите средства, с които им споделяха тъкмо какво да ме питат. В медиите би трябвало да се споделя истината. Вчера не бях оставен да приказвам умерено. Видях каква не би трябвало да бъде публицистиката ".

Толкова мощен беше звукът в тези механически средства, че те не чуваха моите отговори и по тази причина ми задаваха един въпрос няколко пъти. Не се удивлявам, че България е на 112 място по независимост на словото. Ако съм притежател на тази телевизия, незабавно ще ги отстраня от водещата роля в предаването. Някой от bTV евентуално желае да анулира конституцията и закона и да забрани на избрани хора, които членуват в партии, които на тях не им харесват,  да заемата избрана държавна длъност ", добави още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР